packshot 2

Mi az OROSOL® Spray?

Az OROSOL® Spray az első helyi hatású, antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkező proteázgátló, melyet a Vitro-Bio kutatóintézet fejlesztett ki és helyezett szabadalmi oltalom alá.

 

icon molekula icon levelek

Hogyan hat az OROSOL® Spray?

Gyógyhatású jellemzők:

Az OROSOL® Spray bizonyos növényi procianidineket (tanninokat) tartalmaz, amelyek megkötik és semlegesítik a sérülés területén lévő felesleges proteázokat. A celluláris mátrix leépítésében részt vevő proteázok meghatározását követően olyan procianinideket azonosítottak, amelyek megkötik ezen proteázokat. Mivel a celluláris mátrix pusztulása így megelőzhető, a sejtek összekapcsolódhatnak és növekedhetnek, és a gyógyulási folyamat felgyorsul.

cikk kep 3

Tisztító hatás:

1997-ben felfedeztek és szabadalmaztattak egy természetes, biztonságos, nem irritáló hatású, ozmotikusan aktív filmogén oldatot, melynek ozmolalitása 8,64 mol/kg. A tengervíz ozmolalitása ezzel összehasonlítva mindössze 0,581 mol/kg. Egy ilyen oldat helyi alkalmazása biológiai felületen közel 15-ször nagyobb ozmotikus nyomást fejt ki, mint az általánosan használt sóoldatok, és a sérülés belsejében lévő hipotóniás folyadék erős kiáramlását idézi elő. Ez az erős hipotóniás folyadékkiáramlás elegendő nyomást fejt ki a szabadon úszó vagy rögzült szennyeződésekre (vegyi anyagok, baktériumok, vírusok, elhalt sejtek, por, fehérjék stb.), így azonnal segít megtisztítani a sérült felületet, ezáltal pedig csökkenti a fájdalmat, viszketést és irritációt, és kedvező feltételeket teremt az elváltozás gyógyulásához.

icon torokicon virus

Védő hatás:

Az OROSOL® Spray egy viszkózus, színtelen, szagtalan és filmképző oldat. A száj nyálka­hártyájára vagy a sérült felületre permetezve az OROSOL® Spray védőréteget képez, és elősegíti a fájdalom és irritáció csökkenését.

Antibakteriális tulajdonságok:

Az OROSOL® Spray hipertóniás, ozmotikusan aktív tulajdonságainak köszönhetően az ozmotikus exudáció révén képződött hipotóniás folyadék kiáramlása azonnal elkülöníti és elvezeti a szennyeződéseket a sérülésből.

 

cikk kep 3

Miért minősül orvostechnikai eszköznek az OROSOL® Spray?

Bár a termék külsőleg gyógyszernek tűnik, helyi hatást fejt ki a fekély felszínén. Mivel a gyártás során felhasznált összetevők egyike sem jut át a sejtmembránon, és így semmilyen közvetlen vagy közvetett farmakológiai, biológiai vagy metabolikus hatást nem gyakorol a nyálkahártyasejtekre, a termék gyógyászati segédeszköznek minősül.

Milyen betegségek esetén alkalmazható?

Szájnyálkahártya-fekély kezelésére.

Megelőzhető-e az OROSOL® Spray használatával az új sebek kialakulása?

Nem, mivel az OROSOL® Spray a szájnyálkahártya felületén fejti ki hatását, és nem befolyásolja a rákellenes gyógyszerek sejten belüli hatásait.

icon levelekicon molekula

Hogyan alkalmazza az OROSOL® Spray-t?

Óvatosan rázza fel a tégelyt, távolítsa el a kupakot, nyissa ki a száját,
és permetezze be a terméket a sérült felületre.

4-5-ször fújjon, ezáltal vékony filmréteg képződik a száj nyálkahártyáján.

A kezelés elején 2 óránként ismételje, később naponta 3-4 alkalommal.

 

Bővebb információt a betegtájékoztatóban talál.

 

mainbottom book

Hogyan alkalmazza
az OROSOL® Spray-t?

A gyulladás súlyosságától és az érintett felülettől függően ajánlott az OROSOL® Spray-t naponta 4-5 alkalommal a sebekre permetezni.

Tovább olvasom

mainbottom cap

Klinikai
hatékonyság

Olvassa el az OROSOL® Spray-jel kapcsolatos klinikai vizsgálatok eredményeit, és győződjön meg a termék hatásosságáról.

Tovább olvasom

mainbottom phone

Szeretné forgalmazni
az OROSOL® Spray-t?

Amennyiben szeretné forgalmazni az OROSOL®
Spray-t, kérjük lépjen kapcsolatba velünk
elérhetőségeinken!

Tovább olvasom

Az OROSOL® Spray fogyasztói ára 4.900 Ft.