packshot 2

Általános Szerződési Feltételek

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az alábbi általános szerződési feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve!

A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

Tartalomjegyzék
I. Preambulum, jelen szerződés célja, a szállító adatai
II. A megrendelés menete
III. Termékek és szolgáltatások
IV. Vegyes rendelkezések
V. A vételár és a fizetés módja
VI. A szerződés létrejötte
VII. A teljesítési határidő, szállítás módja
VIII. A termékek átvétele
IX. Elállási jog

I. Preambulum, jelen szerződés célja, a szállító adatai
A Pharmacenter Hungary Kft. (a továbbiakban: szállító vagy üzemeltető) egyebek mellett az alábbiakban megjelölt termék forgalmazására jogosult vállalkozás.
A szállító adatai és elérhetőségei:
Cégnév: Pharmacenter Hungary Kft. Kft.
Székhely: 1114 Budapest, Bartók Béla út 15/A.
Nyilvántartó hatóság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Adószám: 12850187-2-43
Elektronikus elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: 06 1 209 5927

Jelen általános szerződési és felhasználási feltételek (a továbbiakban: ászf) célja, hogy a vevők és a szállító által a későbbiekben megkötendő egyedi szerződések általános szerződési feltételei rögzítésre kerüljenek és azok a vevők által előzetesen megismerhetőek legyenek.

II. A megrendelés menete
A megrendelés, illetve a vásárlás külön regisztráció nélkül is lehetséges. A megrendelés leadására a webáruház üzemelése idején folyamatosan lehetőség van.
A megrendelés menete a következő:
1. Töltse ki személyes adatait (név, szállítási cím, telefonszám)! Kérjük figyeljen az adatok pontosságára, mert téves adatok megadása esetén a kapcsolatfelvétel, illetve a megrendelés teljesítése meghiúsulhat!
2. A megvásárolni kívánt mennyiséget jelölje meg az arra kijelölt rubrikában!
3. Írja be a képernyőn látható ellenőrző kódot a megadott rubrikába!
4. Ezt követően a "Megrendelés" gombra kattintva tudja elküldeni megrendelését, előtte azonban még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat, illetve megjegyzést is fűzhet a megrendeléséhez.
5. Az Ön által megadott e-mail címre a megrendelés elküldését követően visszaigazolást kap.
6. A beérkezett megrendelését minden esetben telefonon is visszaigazoljuk, illetve egyeztetjük az adatokat.

III. Termékek és szolgáltatások
A szállító jelen weboldalon keresztül az alábbi termék(ek) értékesítését végzi:
Orosol® Spray
A Orosol® Spray patikai forgalmazásban (a terméket forgalmazó patikákat lásd a www.orosol.hu/patikakereso oldalon) és on-line módon, házhoz szállítással rendelhető meg.
(a továbbiakban együttesen: termékek)
A szállító külön felhívja a figyelmet arra, hogy a termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. A weboldalon található termék leírások csak tájékoztató jellegűek, az adott termékekre vonatkozóan nem minden esetben tartalmaznak teljes körű információt. A hivatalos és részletesebb termékleírásokért kérjük látogasson el a termék gyártójának weboldalára vagy kérjen tőlük részletesebb információkat!
A szállító nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetőknek a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt. A szállító fenntartja a jogot a már visszaigazolt megrendelések részben vagy egészben történő visszautasítására. Részben történő teljesítés kizárólag a vevővel történő egyeztetést követően kerülhet sor!

IV. Vegyes rendelkezések
A szállító tájékoztatja a vevőket, hogy az jelen ászf alapján létrejövő szerződés nem minősül írásba foglalt szerződésnek, kizárólag elektronikus formában kerül jön létre és a megkötendő szerződés nem kerül iktatásra. A szerződéskötés lehetséges nyelve a magyar. Jelen ászf magatartási kódexre nem utal, a szállító magatartási kódexszel nem rendelkezik.
A fogyasztóvédelemmel kapcsolatos további jogszabályokat az alábbi linken is elérheti:
http://www.ofe.hu/inet/ofe/hu/menu/ujjogi/law.html
A felek közötti szerződéses jogviszonyra a magyar jog irányadó. A jelen ászf-ben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény (Ptk.), a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II. 5.) Kormányrendelet, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi 5. oldal, összesen: 4 oldal CXII. törvény és a vonatkozó magyar jogszabályok megfelelően irányadóak.
A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével - az adatkezelési elveket is beleértve – elfogadja a jelen általános szerződési feltételekben foglaltakat.
Jelen általános szerződési feltételek dokumentum nyomtatóbarát változatának letöltéséhez, és
megtekintéséhez kattintson ide.

V. A vételár és a fizetés módja
A termékekre vonatkozóan megjelenített ár minden esetben tartalmazza a törvényben előírt áfát (27%), a házhoz szállítás díját, sőt külön csomagolási költség sem kerül felszámításra. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza.
A megrendelt termékeket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak!

VI. A szerződés létrejötte
A vevő a termék megrendelése, illetve az arra vonatkozó szállítási szerződés megkötése iránti igényét a weboldalon található megrendelő lap kitöltésével és elküldésével jelezheti.
A vevő és a szállító közötti szerződés a megrendelés szállító általi visszaigazolásával jön létre.

VII. A teljesítési határidő, szállítás módja
Tájékoztatjuk, hogy a megrendelések feldolgozása munkanapokon 9-17 óra között történik. A megrendeléseket – ha a felek másképp nem állapodnak meg – a visszaigazolás elküldésétől számított 5 munkanapon belül házhozszállítás útján teljesítjük.
A vevők által leadott megrendelések alapján a termékek kiszállítását a Trans-o-flex Hungary Kft. végzi. A csomagok kézbesítése – előre egyezetett vagy az Ön által megjelölt időpontban – történik munkanapokon 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni.
A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg. A kétszeri kézbesítési kísérlet ellenére át nem vett csomagok szállítási költségét a vevő köteles a szállító részére megtéríteni! Ezen esetekben a házhoz szállítási költségek – az ország egész területén – a következők:
1 db termék vásárlása esetén 950,- Ft; 2 db termék vásárlása esetén a szállítási díj 650,- Ft, míg3 db termék rendelése esetén a házhoz szállítás ingyenes.
Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetén, a termék ismételt megküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani! Erről bővebben a megadott elérhetőségeken érdeklődhet.

VIII. A termékek átvétele
Tájékoztatjuk, hogy a termékeket a szállító csomagolva, a számlával együtt kézbesítteti. Kérjük, hogy a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és a termékeken észlelelt esetleges sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

IX. Elállási jog
A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet szabályozása
értelmében a vásárlót (fogyasztót) az alábbiak szerint elállási jog illeti meg.
A jogszabály teljes szövege az alábbi linken elérhető: http://jogszabalykereso.mhk.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=39018.59071
A fogyasztó a szerződéstől 8 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A fogyasztó az elállási jogot a termék kézhezvételének napjától, illetve ha a termékekkel együtt addig az időpontig nem kapta meg a szerződés papíralapú változatát, akkor annak kézhezvételétől, legfeljebb azonban a termék kézhezvételének napjától számított 3 hónap elteltéig gyakorolhatja.
A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban
felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A vállalkozás azonban
követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.
A vállalkozás köteles a fogyasztó által kifizetett összeget legkésőbb az elállást követő 30 napon belül visszatéríteni.
A fogyasztó – egyebek mellett – nem gyakorolhatja elállási jogát olyan termékek (pl. kozmetikai termékek) értékesítése esetében, amelyek természetüknél fogva nem szolgáltathatók vissza.
Amennyiben a fogyasztó élni szeretne elállási jogával azt a megadott elérhetőségeinken teheti meg.

 

mainbottom book

Hogyan alkalmazza
az OROSOL® Spray-t?

A gyulladás súlyosságától és az érintett felülettől függően ajánlott az OROSOL® Spray-t naponta 4-5 alkalommal a sebekre permetezni.

Tovább olvasom

mainbottom cap

Klinikai
hatékonyság

Olvassa el az OROSOL® Spray-jel kapcsolatos klinikai vizsgálatok eredményeit, és győződjön meg a termék hatásosságáról.

Tovább olvasom

mainbottom phone

Szeretné forgalmazni
az OROSOL® Spray-t?

Amennyiben szeretné forgalmazni az OROSOL®
Spray-t, kérjük lépjen kapcsolatba velünk
elérhetőségeinken!

Tovább olvasom

Az OROSOL® Spray fogyasztói ára 4.900 Ft.